„Ta rewolucja nie należała do najłatwiejszych”. Rozmowa z Magdą Gessler

Specjalnie dla Naszych Czytelników. Rozmowa z Magdą Gessler o rewolucji kuchennej w Brzegu Dolnym. Znana restauratorka odwiedziła miasto
tydzień temu i narobiła sporo zamieszania. Restaurację zamieniła w bar. Jak przebiegała rewolucja? Jej kulisy zdradza tylko nam sama Magda Gessler w rozmowie z Kurierem Gmin.

– Pani Magdo ciężka była ta rewolucja w Brzegu Dolnym?

Magda Gessler: Tak. Nie należała do najłatwiejszych, ponieważ podłożem problemów poza kuchnią był cały układ relacyjny w restauracji. Prościej mówiąc – ludzie. Czyli działałam na żywym organizmie. Niemniej jednak, to rewolucja, która dała mi, poczucie ulgi i spełnienia.Co więcej, wyłapałam tam talent kulinarny! A to miód na moje serce!

Cała rozmowa z Magdą Gessler w najnowszym Kurierze Gmin